Loading... (0%)

CONSTRUCTII – MONTAJ CAR /EAR

 

De ce ai nevoie?

Esti antreprenor in constructii-montaj si nu vrei sa ai pierderi suferite ca urmare a unui eveniment  petrecut pe santier.

 

Asigurarea CAR / EAR te protejeaza pentru avarierea sau distrugerea, brusca si neprevazuta, a lucrarilor  de constructii permanente sau temporare sau a altor bunuri sau parti ale acestora, care fac obiectul asigurarii, din orice cauze, altele decat cele excluse in mod expres, care fac necesara reparatia/inlocuirea, inclusiv cheltuielile aferente demontarii /montarii acestora.

 

Riscurile asigurate:

1. Daunele materiale produse lucrarilor de constructii-montaj (permanente si temporare, lucrari auxiliare de constructii), dotarilor de santier, instalatiilor/utilajelor/echipamentelor pentru constructii-montaj

2. Raspunderea constructorului/montorului fata de terti, pe perioada constructiei: despagubirea daunelor materiale, vatamarilor corporale, decesului, cauzate tertilor, pentru care asiguratul raspunde civil conform legii, produse in legatura directa cu lucrarile de constructii-montaj, precum si cheltuielile efectuate de asigurat in procesul civil.

Cat costa?

Pentru a primi un raspuns in cel mai scurt timp, va rugam sa completati urmatorul formular: